Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0497.698.578

Kenny Vercaigne 

Uw specialist in sanitiar, zonnepanelen en meer!

Kenny Vercaigne 

Uw specialist in sanitiar, zonnepanelen en meer!

Sanitair

Voor al uw sanitaire installaties

Een sanitaire installatie in de regio van Roeselare? Meteen aan Vercaigne denken. Als ervaren stielmannen die thuis zijn in sanitaire installaties, zorgen voor een piekfijne installatie van uw sanitair. Bij Vercaigne staan we garant voor een persoonlijke aanpak en voeren we alle werken zelf uit. Daar mag u zeker van zijn. 

Badkamers

Een totale badkamerrenovatie of uw huidige badkamer laten opwaarderen? Daar zorgen we voor. Maar ook de installatie van een badkamer in uw nieuwbouw realiseren we tot in de puntjes. Als specialist in sanitair staan we garant voor zowel de leidingen als alle andere materialen. Ook over de inrichting van uw badkamer denken we mee na. Vervolgens kunt u de installatie van de wastafels, douche, het bad en de toiletten aan ons overlaten.

Bij Vercaigne beperken we ons niet tot uw badkamer, ook uw andere sanitaire installaties nemen we met de glimlach onder handen. Een extra toilet, keukenkranen of buiten water nodig? Geen enkel probleem, beschouw het als opgelost en uitgevoerd. Niet enkel zorgen we voor de plaatsing van nieuwe installaties, ook uw bestaande sanitair onderhouden we met plezier. Een totaalaanbod in sanitair!

Gebruik van regenwater

Wij voorzien jullie installatie ook voor het hergebruik van regenwater (putwater) met de nodige toebehoren (Filters, ...)


Andere verbouwingen?

Andere karweien, renovaties of herstellingen? Wij hebben ongetwijfeld de juiste vakman in huis. Bij Vercaigne kunt u terecht voor al uw renovatieprojecten en verbouwingen. We luisteren graag naar uw wensen.

Contacteer ons

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het vlak van sanitair? Geef ons een seintje en we maken met plezier een voorstel op maat aan u over.

Contacteer ons

Herstellen van oude leidingen