Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0497.698.578

Kenny Vercaigne 

Uw specialist in sanitiar, zonnepanelen en meer!

Kenny Vercaigne 

Uw specialist in sanitiar, zonnepanelen en meer!

Centrale verwarming

Uw vakman in het plaatsen en onderhoud van centrale verwarming

Verwarmen? Vercaigne! 

Als vakman in verwarming uit Roeselare kunt u bij ons terecht voor het laten plaatsen, afstellen en onderhoud van uw centrale verwarming. Herstellingen vormen geen enkel probleem en met meer dan 20 jaar ervaring in de achterzak, leveren we ook uw project perfect op. Dit kan zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij zijn actief in de regio van West-Vlaanderen en komen graag bij u langs.

Installatie van centrale verwarming

 Het plaatsen van een verwarmingsketel, het onderhouden van uw brander of misschien wel een compleet nieuw cv-installatie nodig? Wij regelen het. Wij zijn thuis in alles wat met centrale verwarming te maken heeft. Van de leidingen over de radiatoren tot de perfecte en zuinige verwarmingsketel. Wij geven niet alleen advies, we zorgen ook voor een vlekkeloze plaatsing.
Wij zijn ATAG Select Dealer!

Algemene verbouwingswerken

Naast de werken aan uw centrale verwarming kunnen we ook uit de voeten met uw andere renovatiewerken. Van sanitair over elektriciteit tot ventilatie en dakbedekking: Wij kunnen totaalrenovaties aan. Dit kan zowel voor particulieren, kleine bedrijven als rusthuizen en andere organisaties. Van eenvoudig tot complex, wij gaan geen verbouwing uit de weg.

Uw vakman in zonnepanelen 

Interesse in zonnepanelen? Bij Vercaigne hebben we ons al enkele jaren geleden gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. Wij monteren uw zonnepanelen, maar kunnen ook niet door ons geplaatste zonnepanelen onderhouden en herstellen. Als dé specialist in zonnepanelen in de regio Roeselare helpen we ook u verder.

Meer weten over onze diensten?

Kennismaken met onze vlekkeloze dienstverlening? Contacteer ons en we maken u een offerte op maat. Ook voor dringende gevallen staan we voor u klaar. Vaak lukt het ons nog dezelfde dag langs te komen.

Wij plaatsen ook zonneboilers en warmtepompen

Condensatieketel Atag met pompgroep radiatoren en vloerverwarming

Vervangen van oude cv ketel naar nieuw toestel

Installatie met condensatieketel Atag zonnegascombi met zonneboiler 380 liter in combinatie met vloerverwarming en radiatoren, pannelen warmwater kunnen ook de vloerverwarming bijverwarmen

Individuele gaskachel veilig toestel geen co gevaar met schoorsteenuitmonding zijgevel

Vervangen van ketel