Doe een beroep op Vercaigne voor uw sanitair

Vercaigne - Sanitair

Reken op Vercaigne voor de plaatsing van uw volledig sanitair in de regio van Roeselare. U maakt kennis met de betrouwbare en kwaliteitsvolle service van ons bedrijf. Als jonge zaak heeft u rechtstreeks contact met de zelfwerkende zaakvoerder.

Badkamers

Een badkamer renoveren of er één aankleden in een nieuwbouw, u doet een goede zet door Vercaigne aan te stellen voor het sanitair. Vanuit Roeselare komen wij naar u voor het leggen of vervangen van leidingen. Hierna volgen de plaatsing en feilloze aansluiting van onder andere de wastafels, douches, baden en toiletten.

Keukens

Ook de rest van de woning, appartement, kantoor of bedrijfsgebouw voorzien wij van gebruiksvriendelijke sanitaire toepassingen. Vraag ons om bijvoorbeeld de kranen te plaatsen in de keuken of uw extra toilet aan te sluiten. Voor een snelle en duurzame herstelling aan het sanitair schakelt u ons eveneens zonder aarzelen in.

Flexibele werken

Dankzij onze flexibiliteit voeren wij meerdere werken uit aan uw gebouw. Vercaigne is uw aanspreekpunt voor het plaatsen van zonnepanelen of voor het installeren van uw centrale verwarming. U kan steeds op ons blijven vertrouwen voor het onderhoud of eventuele herstellingen.

Contact

Wenst u meer inlichtingen over de mogelijke plaatsing van uw sanitair? Aarzel niet langer en bel vandaag nog vrijblijvend naar Vercaigne.

Uw vakman

Steeds bereikbaar

contacteer ons snel !

vraag hier uw vrijblijvende offerte