Waterdichte daken met stevige EPDM

Vercaigne - EPDM

Platte daken op uw nieuwbouw of renovatieproject afwerken met een duurzame dakbedekking betekent dat u voor EPDM moet kiezen. Vercaigne is uw specialist voor verschillende karweien als dakbedekkingsopdrachten. Vanuit Roeselare komen wij naar uw werf in West-Vlaanderen, eventueel ook Oost-Vlaanderen, voor waterdichte daken.

Platte daken

Onder de dakwerken staan wij sterk in het plaatsen van EPDM. Dit materiaal heeft vele troeven om uw platte daken te beschermen tegen uiteenlopende weersomstandigheden en tegen de ouderdom. Deze dakbedekking kan zonder naden worden gelegd waardoor de kans op lekken nog kleiner wordt.

Onderhoudsvriendelijk

Onze zelfwerkende patroon komt graag tot bij u om de voordelen van EPDM in Roeselare en omstreken uit te leggen. Naast de naadloze plaatsing is het materiaal ook erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. U zal voor vele jaren gesteld zijn terwijl u kan vertrouwen op lekvrije platte daken.

Diverse werken

Doe niet alleen voor dakwerken een beroep op Vercaigne. Onze diensten zijn erg uiteenlopend voor de inrichting van uw gebouw. Wij regelen eveneens de plaatsing van de centrale verwarming, het sanitair, de elektriciteit of de installatie van uw zonnepanelen. Herstellingen en onderhoud horen zeker tot onze klantvriendelijke service.

Contact

Informeer meteen bij Vercaigne naar EPDM en andere mogelijkheden voor uw nieuwe dakbedekking.

Uw vakman

Steeds bereikbaar

contacteer ons snel !

vraag hier uw vrijblijvende offerte