Levering, plaatsing en afstelling van uw centrale verwarming

Vercaigne - Centrale Verwarming

Verwarmingsspecialist Vercaigne uit Roeselare garandeert u de perfecte levering, plaatsing en afstelling van uw centrale verwarming. Ook voor het onderhoud en efficiënte herstelling kan u op ons rekenen. Met meer dan 18 jaar ervaring gaan wij aan de slag in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in West-Vlaanderen en een deel van Oost-Vlaanderen.

Centrale verwarming

Vertrouw de volledige installatie van uw centrale verwarming in Roeselare en omstreken toe aan Vercaigne. Wij voorzien het totale pakket met leidingen, radiatoren en duurzame verwarmingsketels.

Algemene werken

Naast de verwarmingswerken voeren wij eveneens algemene woningwerken uit. Schakel ons gerust in voor ingrepen aan het sanitair, elektriciteit, ventilatie en dakbedekking met zink en koper. Wij werken voor particulieren, maar ook voor kleine bedrijven, professionals en vzw’s zoals rusthuizen.

Zonnepanelen

Met onze firma beschikken wij over een Europees Erkenningsnummer voor de installatie, onderhoud en herstellingen van zonnepanelen Ook wanneer u de zonnepanelen niet door ons liet plaatsen, komen wij langs voor alle onderhoud en reparaties.

Contact

Ontdek meteen de troeven van Vercaigne. Bel nu nog voor een snelle en efficiënte plaatsing, een flexibele dienstverlening of wanneer u geen warm water meer heeft. Wij proberen dezelfde dag nog langs te komen of bestellen zeker al de wisselstukken. Laat u adviseren door ons.

Uw vakman

Steeds bereikbaar

contacteer ons snel !

vraag hier uw vrijblijvende offerte